Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış hususüne sevap panik pas kolu bulunmasıdır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Bu proje, top yönetmeliğe mütenasip şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye onayını alarak imalat konulemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha kredili bir yer yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı marifet alabilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını izhar etmek gerekir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili kondisyon çabucak bapnın olanaklı olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu doğrultuda mevki de özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Erişim kolaylığı tedariklemek amaçlı kuruluşlmış merdivenlerin haricinde dirilik emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Can idare etmek namına yangın merdivenleri zarfında anatomi barındıran tüm örgülarda olmalıdır.

Yangın Kapısının bakımını hareket etmek kucakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını ihmal buyurmak veya amatörce gerçekleştirmek güvenilir sonuçlara defa açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

yangın kapısı Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin taliı sıra, yangın bapları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri gibi özge yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en birebir yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Binalarda makul standartlarda vaziyet alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page